Vid din sida

Det finns tillfällen när man är för svag för att klara sig själv. Det behöver inte bero på svaghet, utan även att det är känsligt och man inte vet hur man ska göra. Då finns det bra hjälp att få.

Livet är inte alltid spikrakt, det vore naivt att tro att det är det för någon. Man tror man känner någon, älskar någon och ska dela ens liv med någon. En dag tar det slut. Istället för kärlek är det avsky, hur ska man ens kunna kolla på personen igen?

Det går inte att undvika då ni har gemensamma barn. Barnen behöver båda sina föräldrar i sitt liv, och det är vad de har rätt till. Trots att man har barn kan man inte alltid ha ett samarbete. Är detta något som är omöjligt för er? Då kan ni behöva hjälp att komma fram till en lösning.

Hjälp i alla kommuner

Det spelar ingen roll var man bor i landet, det finns hjälp att få. Man kan vända sig till familjerätten i ens kommun. Det finns även firmor som Crescendo Law som kan hjälpa er med ert ärende. Vid er sida kommer de stå hela tiden. De hjälper till att föra er talan för att få det så bra som möjligt. De är fullt medvetna om hur känsligt ämne detta är och behandlar det därefter. Går det trots hjälp inte att komma fram till en lösning kan det bli domstolen som bestämmer hur det blir. Man tar alltid hänsyn till vad barnen vill

28 Apr 2021

Guide till brottmål

Här kan du finna information om brottmål.  Vad är ett brottmål? Skillnader mellan brott och civilmål? När kan jag kontakta brottsoffermyndigheten och varför? Hur går en rättsprocess till? Det och mycket annat kan du läsa om här.